• CASIO PRT-B50-1ER

  SPECIFIKAT:
  Koleksioni
  :PRO TREK
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 50.8 mm
  Trashësia e kasës: 16 mm
  Materiali i rripit: Silikon
  Rezistenca ndaj ujit (M) :100 M

  • Bluetooth për t’u lidhur dhe sinkronizuar me telefonin tuaj celular
  • Ndriçim i dyfishtë i ekranit LED
  • Altimetër, barometër ,termometër
  • Kompas
  • Koha Botërore
  • Alarmi
  • Funksioni Phone Search

   

  265
 • G-SHOCK GA-900-1AER

  SPECIFIKAT:
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 49.5 mm
  Trashësia e kasës: 16.9 mm
  Materiali i rripit: Silikon
  Rezistenca ndaj ujit (M) :200 M

  • Super Iluminator
  • Rezistente ndaj goditjeve
  • Funksioni i kohës botërore
  • Funksioni i kronometër – 1/10 sek. – 24 ore
  • Kohëmatësi – 1/1 sek. – 1 orë
  • 5 alarme ditore
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh
  • Xhami i fortë mineral i reziston gërvishtjeve
  135
 • G-SHOCK GA-2100-1AER

  SPECIFIKAT:
  Koleksioni:
  Classic
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 45.4 mm
  Trashësia e kasës: 11.8mm
  Materiali i rripit: Plastik
  Rezistenca ndaj ujit (M) :200 M

  • Neo-ekrani
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 24 ore
  • Kohëmatësi – 1/1 sek. – 24 orë
  • Alarmi i shumëfishtë
  • Kalendari automatik (dita, muaji, viti)
  • Matja e kohës 12/24 orë
  • Xhami mineral
  135
 • CASIO WS-1400H-3AVEF

  SPECIFIKAT:
  Koleksioni
  :Runner
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 44.5 mm
  Trashësia e kasës: 13.4 mm
  Materiali i rripit: Plastik
  Rezistenca ndaj ujit (M) :100 M

  • Dritë LED
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 100 min.
  • Kohëmatësi – 1/1 min. – 24 ore
  • Ky model ka 3 alarme
  • Tonet e butonave aktivizohen/fiken
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh
  • Xham akrilik
  49
 • CASIO A168WEGB-1BEF

  SPECIFIKAT:
  Koleksioni
  :Vintage
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 36.3 mm
  Trashësia e kasës: 9.6 mm
  Materiali i rripit: Celik i pastër
  Rezistenca ndaj ujit (M) :30 M

  • Drita e prapme ndriçon ekranin total me një shtypje të një butoni
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 1 orë
  • Alarmi ditor ju kujton ngjarjet që përsëriten çdo ditë, duke lëshuar një sinjal zanor në kohën e caktuar
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh
  • Xham akrilik
  79
 • CASIO MTP-1302PD-3AVEF

  SPECIFIKAT:
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 38.5 mm
  Trashësia e kasës: 9.2 mm
  Materiali i rripit: Celik i pastër
  Rezistenca ndaj ujit (M) :50 M

  • Neo-ekran
  • Data aktuale shfaqet në ekran
  • Xhami i fortë mineral i reziston gërvishtjeve
  69
 • CASIO WS-1400H-4AVEF

  SPECIFIKAT:
  Koleksioni
  :Collection
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 44.5 mm
  Trashësia e kasës: 13.4 mm
  Materiali i rripit: Plastik
  Rezistenca ndaj ujit (M) :100 M

  • Dritë LED
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 100 min.
  • Kohëmatësi – 1/1 min. – 24 ore
  • 3 alarme
  • Tonet e butonave aktivizohen/fiken
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh
  • Xham akrilik

   

   

  49
 • G-SHOCK GA-B001G-1AER

  SPECIFIKAT:
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 46 mm
  Trashësia e kasës: 13.8 mm
  Materiali i rripit: Plastik
  Rezistenca ndaj ujit (M) :200 M

  • Bluetooth® Smart
  • Super Iluminator
  • Rezistente ndaj goditjeve
  • Funksionet e kohës botërore
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 24 ore
  • Kohëmatësi – 1/1 sekondë. – 24 ore
  • 5 alarme ditore
  • Funksioni i lëvizjes së dorës
  • Gjetësi i telefonit
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orë
  • Xhami i fortë mineral i reziston gërvishtjeve
  169
 • G-SHOCK GBD-800UC-3ER

  SPECIFIKAT:
  Koleksioni:G-Squad
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 48.6 mm
  Trashësia e kasës: 15.5 mm
  Materiali i rripit: Plastik
  Rezistenca ndaj ujit (M) :200 M

  • Bluetooth® Smart
  • Super Auto Dritë LED
  • Gjurmues hapash
  • Funksionet e kohës botërore
  • Funksioni i ndalimit – 1/100 sekonda – 24 orë
  • 5 kohëmatës – 60 minuta (me funksion të përsëritjes automatike)
  • Ndezja/fikja e tasteve
  • Kalendari automatik me datën, muajin dhe ditën e javës
  121
 • G-SHOCK GG-B100Y-1AER

  SPECIFIKAT:
  Koleksioni:Sports,Outdoor
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 51.3 mm
  Trashësia e kasës: 19.4 mm
  Materiali i rripit: Silikon
  Rezistenca ndaj ujit (M) :200 M

  • Bluetooth® Smart
  • Dritë LED automatike
  • Rezistente ndaj goditjeve
  • Neo-ekran
  • Barometri (260 / 1100 hPa)
  • Termometri (-10°C / +60°C)
  • Funksionet e kohës botërore
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 24 ore
  • Kohëmatësi – 1/1 min. – 24 ore
  • 5 alarme ditore
  • Funksioni i lëvizjes së dorës
  • Gjetësi i telefonit
  449
 • G-SHOCK GBD-200-1ER

  SPECIFIKAT:
  Koleksioni:G-Squad
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 45.9mm
  Trashësia e kasës: 15 mm
  Materiali i rripit: Plastik
  Rezistenca ndaj ujit (M) :200 M

  • Bluetooth® Smart
  • Dritë LED
  • Rezistente ndaj goditjeve
  • Shfaqja e konsumit të kalorive
  • Ky funksion llogarit kaloritë që keni përdorur dhe ruan rezultatin në memorie
  • Funksioni i kohës botërore
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 100 orë
  • Kohëmatësi – 1/1 sek. – 60 min. (me përsëritje automatike)
  169
 • G-SHOCK GM-6900GDA-9ER

  SPECIFIKAT:
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 49.7 mm
  Trashësia e kasës: 18.6 mm
  Materiali i rripit: Silikon
  Rezistenca ndaj ujit (M) :200 M

  • Drita e prapme ndriçon ekranin total me një shtypje të një butoni.
  • Rezistente ndaj goditjeve
  • Një diodë drite pulson sapo të arrihet një alarm, koha e numërimit mbrapsht ose sinjali i orës
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 24 ore
  • Kohëmatësi – 1/1 sek. – 24 orë (me përsëritje automatike)
  • Alarmi i shumëfishtë
  • Formati 12/24 orësh

  • Xhami i fortë mineral i reziston gërvishtjeve

   

  239
 • CASIO PRW-6900Y-3ER

  SPECIFIKAT:
  Koleksioni
  :PRO-TREK
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 44.8 mm
  Trashësia e kasës: 14.7 mm
  Materiali i rripit: Silikon
  Rezistenca ndaj ujit (M) :100 M

  • Dritë LED
  • Rezistent ndaj temperaturave të ulëta (-10 °C)
  • Një qelizë diellore siguron energji për funksionim.
  • Marrja e sinjalit të radios
  • Neo-ekran
  • Barometri (260 / 1.100 hPa)
  • Funksioni i kohës botërore
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 24 ore
  • Kohëmatësi – 1/1 min. – 1 orë
  • 5 alarme ditore
  • Tonet e butonave aktivizohen/fiken
  • Funksioni i lëvizjes së dorës
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh
  • Xhami i fortë mineral i reziston gërvishtjeve

   

   

  560
 • G-SHOCK GBD-800UC-5ER

  SPECIFIKAT:

  Koleksioni : G-Squad

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 48.6  mm

  Trashësia e kasës: 15.5 mm

  Materiali i rripit: Silikon

  Rezistenca ndaj ujit (M) : 200 M

  • Koha Botërore
  • Formati 12/24 orësh
  • Kalendar automatik me datën, muajin dhe ditën e javës
  • Alarmi
  • Bluetooth
  • Gjetës telefoni

   

  121
 • G-SHOCK GA-B2100BNR-1AER

  SPECIFIKAT:

  Koleksioni : Sports

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 45.4  mm

  Trashësia e kasës: 11.9 mm

  Materiali i rripit: Silikon

  Rezistenca ndaj ujit (M) : 200 M

  • Bluetooth® Smart
  • Rezistente ndaj goditjeve
  • Neo-ekran
  • Funksioni i kohës botërore
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 24 ore
  • Kohëmatësi – 1/1 sek. – 24 ore
  • 5 alarme ditore
  • Tonet e butonave aktivizohen/fiken
  • Gjetësi i telefonit
  • Funksioni i lëvizjes së dorës
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin

   

   

  165

Main Menu