• G-SHOCK GM-114GEM-1A9ER

  SPECIFIKAT:
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 48.8 mm
  Trashësia e kasës: 16.9 mm
  Materiali i rripit: Plastik
  Rezistenca ndaj ujit (M) :200 M

  • Formati 12/24 orësh
  • Saktësia +/- 15 sekonda në muaj
  • 5 alarme ditore
  • Kalendar automatik
  • Data aktuale dhe dita e javës shfaqen në ekranin e orës
  • Dritë LED
  • Koha botërore

   

  369
 • CASIO A168WA-1YES

  SPECIFIKAT:
  Koleksioni
  :Vintage
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 36.3 mm
  Trashësia e kasës: 9.6 mm
  Materiali i rripit: Celik i pastër
  Rezistenca ndaj ujit (M) :50 M

  • Drita e prapme ndriçon ekranin total me një shtypje të një butoni
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 1 orë
  • Alarmi ditor ju kujton ngjarjet që përsëriten çdo ditë, duke lëshuar një sinjal zanor në kohën e caktuar
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh
  • Xham akrilik
  49
 • CASIO A168WEM-1EF

  SPECIFIKAT:
  Koleksioni
  :Vintage
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 36.3 mm
  Trashësia e kasës: 9.6 mm
  Materiali i rripit: Celik i pastër
  Rezistenca ndaj ujit (M) :30 M

  • Drita e prapme ndriçon ekranin total me një shtypje të një butoni
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 1 orë
  • Alarmi ditor ju kujton ngjarjet që përsëriten çdo ditë, duke lëshuar një sinjal zanor në kohën e caktuar
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh
  • Xham akrilik
  59
 • CASIO A158WEA-9EF

  SPECIFIKAT:
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 33.2 mm
  Trashësia e kasës: 8.2 mm
  Materiali i rripit: Celik i pastër
  Rezistenca ndaj ujit (M) :30 M

  • Dritë LED
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 1 orë
  • Alarmi ditor ju kujton ngjarjet që përsëriten çdo ditë, duke lëshuar një sinjal zanor në kohën e caktuar
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh
  • Xham akrilik
  49
 • CASIO A168WG-9EF

  SPECIFIKAT:
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 36.3 mm
  Trashësia e kasës: 9.6 mm
  Materiali i rripit: Celik i pastër
  Rezistenca ndaj ujit (M) :30 M

  • Drita e prapme ndriçon ekranin total me një shtypje të një butoni
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 1 orë
  • Alarmi ditor ju kujton ngjarjet që përsëriten çdo ditë, duke lëshuar një sinjal zanor në kohën e caktuar.
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh
  • Xham akrilik
  65
 • G-SHOCK DW-6900GDA-9ER

  SPECIFIKAT:
  Koleksioni
  :Classic
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 50 mm
  Trashësia e kasës: 18.7 mm
  Materiali i rripit: Silikon
  Rezistenca ndaj ujit (M) :200 M

  • Kalendari i plotë automatik (deri në vitin 2099
  • Formati 12 dhe 24-orësh
  • Një pllakë elektrolumineshente ndizet për lexim të lehtë
  • Rezistente ndaj goditjeve
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 24 ore
  • Kohëmatësi – 1/1 sekondë. – 24 orë (me përsëritje automatike)
  • Alarmi i shumëfishtë, sinjal orar

   

  169
 • CASIO GM-S5600PG-1ER

  SPECIFIKAT:
  Koleksioni
  :Sports
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 38.4 mm
  Trashësia e kasës: 10.9 mm
  Materiali i rripit: Silikon
  Rezistenca ndaj ujit (M) :200 M

  • Formati 12/24 orësh
  • Kalendari automatik
  • Koha botërore
  • Alarmi
  • Drita e pasme ndriçon ekranin total me një shtypje të një butoni
  • Rezistente ndaj goditjeve dhe vibrimeve
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 24 ore
  • Kohëmatësi – 1/1 min. – 24 orë (me përsëritje automatike)

   

   

  229
 • CALVIN KLEIN 25200041

  SPECIFIKAT:

  Koleksioni : Iconic

  Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 35 mm

  Trashësia e kasës: 7.9 mm

  Materiali i zinxhirit: Celik i pastër

  190
 • CALVIN KLEIN 25200221

  SPECIFIKAT:

  Koleksioni : Iconic

  Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 35 mm

  Trashësia e kasës: 7.9 mm

  Materiali i zinxhirit: Celik i pastër

  229
 • CALVIN KLEIN 25200038

  SPECIFIKAT:

  Koleksioni : Iconic

  Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 40 mm

  Trashësia e kasës: 9 mm

  Materiali i zinxhirit: Celik i pastër

  229
 • PHILIP WATCH R8253597057

  SPECIFIKAT

  Koleksioni : Caribe

  Rezistenca ndaj ujit: 100 M

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Mekanizmi: Zvicerian

  Madhësia kasës: 39 mm

  Materiali i xhamit: Xham zafir

  Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

  590
 • TISSOT T1372103302100

  SPECIFIKAT

  T-Classic

  Mekanizmi : Zvicerian

  Rezistenca ndaj ujit (M): 100 M

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 35 mm

  Materiali i zinxhirit: Celik i pastër

  Materiali i xhamit: Xham zafiri

  439
 • TISSOT T1372101108100

  SPECIFIKAT

  T-Classic

  Mekanizmi : Zvicerian

  Rezistenca ndaj ujit (M): 100 M

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 35 mm

  Materiali i zinxhirit: Celik i pastër

  Materiali i xhamit: Xham zafiri

  375
 • TISSOT T1372101104100

  SPECIFIKAT

  T-Classic

  Rezistenca ndaj ujit (M): 100 M

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 35 mm

  Materiali i zinxhirit: Celik i pastër

  Materiali i xhamit: Xham zafiri

  375
 • D1 MILANO D1-PCBJ27

  SPECIFIKAT

  Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 40.5 mm

  Materiali i rripit : Polikarbon

  165

Main Menu