• BULOVA 98X134

  SPECIFIKAT

  Koleksioni : Classic Duality

  Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

  Periudha e garancisë: 3 vjet

  Madhësia e kasës: 34 mm

  Materiali i zinxhirit : Çelik i pastër

  899
 • BULOVA 98L277

  SPECIFIKAT

  Koleksioni : Sutton

  Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

  Periudha e garancisë: 3 vjet

  Madhësia e kasës: 28 mm

  Materiali i zinxhirit : Çelik i pastër

  269
 • BULOVA 98K112

  SPECIFIKAT

  Koleksioni : Lunar Pilot

  Materiali i xhamit : Zafir

  Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

  Periudha e garancisë: 3 vjet

  Madhësia e kasës: 44 mm

  Materiali i zinxhirit : Çelik i pastër

  789
 • BULOVA 98B390

  SPECIFIKAT

  Koleksioni : Parking Meter

  Rezistenca ndaj ujit (M): 100 M

  Periudha e garancisë: 3 vjet

  Madhësia e kasës: 43 mm

  Materiali i rripit : Lëkurë

  499
 • BULOVA 98B323

  SPECIFIKAT

  Koleksioni : Crystal Phantom

  Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

  Periudha e garancisë: 3 vjet

  Madhësia e kasës: 40 mm

  Materiali i zinxhirit : Çelik i pastër

  679
 • BULOVA 98A304

  SPECIFIKAT

  Koleksioni : Sutton

  Mekanizmi : Automatik

  Rezistenca ndaj ujit (M): 100 M

  Periudha e garancisë: 3 vjet

  Madhësia e kasës: 43 mm

  Materiali i rripit : Lëkurë

  499
 • BULOVA 98A302

  SPECIFIKAT

  Koleksioni : Marine Star

  Mekanizmi : Automatik

  Rezistenca ndaj ujit (M): 200 M

  Periudha e garancisë: 3 vjet

  Madhësia e kasës: 45 mm

  Materiali i zinxhirit : Çelik i pastër

  639
 • BULOVA 98A301

  SPECIFIKAT

  Koleksioni : Curv

  Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

  Periudha e garancisë: 3 vjet

  Madhësia e kasës: 44 mm

  Materiali i zinxhirit : Çelik i pastër

  1,250

  BULOVA 98A301

  1,250
 • BULOVA 96X160

  SPECIFIKAT

  Koleksioni : Duality

  Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

  Periudha e garancisë: 3 vjet

  Madhësia e kasës: 34 mm

  Materiali i zinxhirit : Çelik i pastër

  899
 • BULOVA 96B310

  SPECIFIKAT

  Koleksioni : Sutton Big date

  Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

  Periudha e garancisë: 3 vjet

  Madhësia e kasës: 44 mm

  Materiali i rripit : Lëkurë

  465
 • BULOVA 96A298

  SPECIFIKAT

  Koleksioni : Curv

  Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

  Periudha e garancisë: 3 vjet

  Madhësia e kasës: 44 mm

  Materiali i xhamit : Zafir

  Materiali i zinxhirit :Çelik i pastër

  1,180

  BULOVA 96A298

  1,180
 • BULOVA 96A297

  SPECIFIKAT

  Koleksioni : Curv

  Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

  Periudha e garancisë: 3 vjet

  Madhësia e kasës: 44 mm

  Materiali i xhamit : Zafir

  Materiali i zinxhirit :Çelik i pastër

  1,180

  BULOVA 96A297

  1,180
 • CASIO ECB-40MP-1AEF

  SPECIFIKAT:
  Koleksioni: Edifice
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 48 mm
  Trashësia e kasës: 12.7 mm
  Materiali i rripit: Silikon
  Rezistenca ndaj ujit (M) :100 M

  • Bluetooth® Smart
  • Funksioni i kronometër – 1/1000 sek. – 24 orë
  • Kohëmatësi – 1/1 sekondë. – 24 orë
  • Funksioni i kohës botërore
  • 5 alarme ditore
  • Super Iluminator
  • Neo-ekran
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh
  • Tonet e butonave ndizen/fiken
  189
 • CASIO PRG-270-1ER

  SPECIFIKAT:
  Koleksioni: PRO TREK
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 52 mm
  Trashësia e kasës: 13 mm
  Materiali i rripit: Silikon
  Rezistenca ndaj ujit (M) :100 M

  • 5 alarme ditore
  • Treguesi i baterisë
  • Dritë LED plotësisht automatike
  • Kalendari automatik me datën, muajin dhe ditën e javës
  • Formati 12/24 orë
  • Barometri (260 / 1100 hPa)
  • Termometri (-10°C / +60°C)
  • Busulla dixhitale
  • Altimetër 10.000 m
  • Shfaqja e lindjes dhe perëndimit të diellit
  • Tonet kryesore të ndizen/fiken
  • Rezistente ndaj të ftohtit (-10 °C)
  • Energji diellore
  • Kohëmatësi – 1/10 sek – 1000 orë
  • Kohëmatësi – 1/1 min. – 24 orë

   

  239
 • G-SHOCK GBD-H2000-1A9ER

  SPECIFIKAT:
  Koleksioni: G-squad
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 52.6 mm
  Trashësia e kasës: 19.4 mm
  Materiali i rripit: Silikon
  Rezistenca ndaj ujit (M) :200 M

  • Bluetooth® Smart
  • Dritë LED
  • Shfaqja e konsumit të kalorive
  • Matja e rrahjeve të zemrës
  • Barometri (260 / 1.100 hPa)
  • Termometri (-10°C / +60°C)
  • Dixhital-busull
  • 10,000 m Lartësi
  • Matja e shpejtësisë dhe distancës me GPS
  • Shfaqja e lindjes/perëndimit të diellit
  • Funksioni i kohës botërore
  • Funksioni i kronometër – 100 orë
  • 4 alarme ditore
  • Tonet e butonave ndizen/fiken
  • Shfaqja e emaileve hyrëse
  • Phone Finder
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh

  550

Main Menu