• CASIO PRT-B50-1ER

  SPECIFIKAT:
  Koleksioni
  :PRO TREK
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 50.8 mm
  Trashësia e kasës: 16 mm
  Materiali i rripit: Silikon
  Rezistenca ndaj ujit (M) :100 M

  • Bluetooth për t’u lidhur dhe sinkronizuar me telefonin tuaj celular
  • Ndriçim i dyfishtë i ekranit LED
  • Altimetër, barometër ,termometër
  • Kompas
  • Koha Botërore
  • Alarmi
  • Funksioni Phone Search

   

  265
 • CASIO WS-1400H-3AVEF

  SPECIFIKAT:
  Koleksioni
  :Runner
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 44.5 mm
  Trashësia e kasës: 13.4 mm
  Materiali i rripit: Plastik
  Rezistenca ndaj ujit (M) :100 M

  • Dritë LED
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 100 min.
  • Kohëmatësi – 1/1 min. – 24 ore
  • Ky model ka 3 alarme
  • Tonet e butonave aktivizohen/fiken
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh
  • Xham akrilik
  49
 • CASIO LTP-1302PRG-3AVEF

  SPECIFIKAT:
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 30.2 mm
  Trashësia e kasës: 8.7 mm
  Materiali i rripit: Celik i pastër
  Rezistenca ndaj ujit (M) :50 M

  • Neo-ekran
  • Shfaqja e datës
  • Xhami i fortë mineral i reziston gërvishtjeve
  99
 • CASIO A168WA-1YES

  SPECIFIKAT:
  Koleksioni
  :Vintage
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 36.3 mm
  Trashësia e kasës: 9.6 mm
  Materiali i rripit: Celik i pastër
  Rezistenca ndaj ujit (M) :50 M

  • Drita e prapme ndriçon ekranin total me një shtypje të një butoni
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 1 orë
  • Alarmi ditor ju kujton ngjarjet që përsëriten çdo ditë, duke lëshuar një sinjal zanor në kohën e caktuar
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh
  • Xham akrilik
  49
 • CASIO A168WEGB-1BEF

  SPECIFIKAT:
  Koleksioni
  :Vintage
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 36.3 mm
  Trashësia e kasës: 9.6 mm
  Materiali i rripit: Celik i pastër
  Rezistenca ndaj ujit (M) :30 M

  • Drita e prapme ndriçon ekranin total me një shtypje të një butoni
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 1 orë
  • Alarmi ditor ju kujton ngjarjet që përsëriten çdo ditë, duke lëshuar një sinjal zanor në kohën e caktuar
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh
  • Xham akrilik
  79
 • CASIO A168WEM-1EF

  SPECIFIKAT:
  Koleksioni
  :Vintage
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 36.3 mm
  Trashësia e kasës: 9.6 mm
  Materiali i rripit: Celik i pastër
  Rezistenca ndaj ujit (M) :30 M

  • Drita e prapme ndriçon ekranin total me një shtypje të një butoni
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 1 orë
  • Alarmi ditor ju kujton ngjarjet që përsëriten çdo ditë, duke lëshuar një sinjal zanor në kohën e caktuar
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh
  • Xham akrilik
  59
 • CASIO MTP-1302PD-3AVEF

  SPECIFIKAT:
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 38.5 mm
  Trashësia e kasës: 9.2 mm
  Materiali i rripit: Celik i pastër
  Rezistenca ndaj ujit (M) :50 M

  • Neo-ekran
  • Data aktuale shfaqet në ekran
  • Xhami i fortë mineral i reziston gërvishtjeve
  69
 • CASIO A158WEA-9EF

  SPECIFIKAT:
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 33.2 mm
  Trashësia e kasës: 8.2 mm
  Materiali i rripit: Celik i pastër
  Rezistenca ndaj ujit (M) :30 M

  • Dritë LED
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 1 orë
  • Alarmi ditor ju kujton ngjarjet që përsëriten çdo ditë, duke lëshuar një sinjal zanor në kohën e caktuar
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh
  • Xham akrilik
  49
 • CASIO A168WG-9EF

  SPECIFIKAT:
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 36.3 mm
  Trashësia e kasës: 9.6 mm
  Materiali i rripit: Celik i pastër
  Rezistenca ndaj ujit (M) :30 M

  • Drita e prapme ndriçon ekranin total me një shtypje të një butoni
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 1 orë
  • Alarmi ditor ju kujton ngjarjet që përsëriten çdo ditë, duke lëshuar një sinjal zanor në kohën e caktuar.
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh
  • Xham akrilik
  65
 • CASIO WS-1400H-4AVEF

  SPECIFIKAT:
  Koleksioni
  :Collection
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 44.5 mm
  Trashësia e kasës: 13.4 mm
  Materiali i rripit: Plastik
  Rezistenca ndaj ujit (M) :100 M

  • Dritë LED
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 100 min.
  • Kohëmatësi – 1/1 min. – 24 ore
  • 3 alarme
  • Tonet e butonave aktivizohen/fiken
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh
  • Xham akrilik

   

   

  49
 • CASIO GM-S5600PG-1ER

  SPECIFIKAT:
  Koleksioni
  :Sports
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 38.4 mm
  Trashësia e kasës: 10.9 mm
  Materiali i rripit: Silikon
  Rezistenca ndaj ujit (M) :200 M

  • Formati 12/24 orësh
  • Kalendari automatik
  • Koha botërore
  • Alarmi
  • Drita e pasme ndriçon ekranin total me një shtypje të një butoni
  • Rezistente ndaj goditjeve dhe vibrimeve
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 24 ore
  • Kohëmatësi – 1/1 min. – 24 orë (me përsëritje automatike)

   

   

  229
 • CASIO PRW-6900Y-3ER

  SPECIFIKAT:
  Koleksioni
  :PRO-TREK
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 44.8 mm
  Trashësia e kasës: 14.7 mm
  Materiali i rripit: Silikon
  Rezistenca ndaj ujit (M) :100 M

  • Dritë LED
  • Rezistent ndaj temperaturave të ulëta (-10 °C)
  • Një qelizë diellore siguron energji për funksionim.
  • Marrja e sinjalit të radios
  • Neo-ekran
  • Barometri (260 / 1.100 hPa)
  • Funksioni i kohës botërore
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 24 ore
  • Kohëmatësi – 1/1 min. – 1 orë
  • 5 alarme ditore
  • Tonet e butonave aktivizohen/fiken
  • Funksioni i lëvizjes së dorës
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh
  • Xhami i fortë mineral i reziston gërvishtjeve

   

   

  560
 • CASIO A100WEFG-9AEF

  SPECIFIKAT:
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 32.7 mm
  Trashësia e kasës: 9.2 mm
  Materiali i rripit: Celik i paster
  Rezistenca ndaj ujit (M) :30 M

  • Dritë LED
  • Funksioni i kronometër – 1/10 sek. – 1 orë
  • Alarmi ditor
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Xham akrilik
  • Pesha përafërsisht. 53 g
  89
 • CASIO EFV-610D-5CVUEF

  SPECIFIKAT:
  Koleksioni : Edifice
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 43.8 mm
  Trashësia e kasës: 11 mm
  Materiali i rripit: Celik i paster
  Rezistenca ndaj ujit (M) :100 M

  • Kronometër 1/10 sekondë
  • Saktësia: ±20 sekonda në muaj
  • Shfaqja e datës

  115
 • CASIO EFR-526L-2CVUEF

  SPECIFIKAT:
  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 43.8 mm

  Trashësia e kasës: 11.6 mm

  Materiali i rripit: Lëkurë

  Rezistenca ndaj ujit (M) :100 M

  • Ekran neon
  • Treguesi i datës
  • Funksioni i kronometër – 1/10 sekondë – 1 orë
  • Pesha përafërsisht. 74.0 g
  99

Main Menu