• LIU JO TLJ1139

  Koleksioni: Tiny

  Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 30 mm

  Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

  129
 • LIU JO TLJ1137

  Koleksioni: Tiny

  Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 30 mm

  Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

  129
 • LIU JO TLJ1135

  Koleksioni: Tiny

  Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 30 mm

  Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

  109
 • LIU JO TLJ1134

  Koleksioni: Tiny

  Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 30 mm

  Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

  109
 • LIU JO TLJ1133

  Koleksioni: Tiny

  Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

  Periudha e garancisë: 2 vjet

  Madhësia e kasës: 30 mm

  Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

  109
 • CASIO PRT-B50-1ER

  SPECIFIKAT:
  Koleksioni
  :PRO TREK
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 50.8 mm
  Trashësia e kasës: 16 mm
  Materiali i rripit: Silikon
  Rezistenca ndaj ujit (M) :100 M

  • Bluetooth për t’u lidhur dhe sinkronizuar me telefonin tuaj celular
  • Ndriçim i dyfishtë i ekranit LED
  • Altimetër, barometër ,termometër
  • Kompas
  • Koha Botërore
  • Alarmi
  • Funksioni Phone Search

   

  265
 • G-SHOCK GMA-S2100BA-4AER

  SPECIFIKAT:
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 42.9 mm
  Trashësia e kasës: 11.2mm
  Materiali i rripit: Silikon
  Rezistenca ndaj ujit (M) :200 M

  • Rezistente ndaj goditjeve
  • Koha botërore
  • Kronometër 1/100 sekondë
  • 5 alarme ditore
  • Dritë LED e dyfishtë
  • Kalendari i plotë automatik (deri në vitin 2099)
  • Saktësia: ±15 sekonda në muaj
  • Formati 12/24 orësh
  129
 • G-SHOCK GA-900-1AER

  SPECIFIKAT:
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 49.5 mm
  Trashësia e kasës: 16.9 mm
  Materiali i rripit: Silikon
  Rezistenca ndaj ujit (M) :200 M

  • Super Iluminator
  • Rezistente ndaj goditjeve
  • Funksioni i kohës botërore
  • Funksioni i kronometër – 1/10 sek. – 24 ore
  • Kohëmatësi – 1/1 sek. – 1 orë
  • 5 alarme ditore
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh
  • Xhami i fortë mineral i reziston gërvishtjeve
  135
 • G-SHOCK GA-2100-1AER

  SPECIFIKAT:
  Koleksioni:
  Classic
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 45.4 mm
  Trashësia e kasës: 11.8mm
  Materiali i rripit: Plastik
  Rezistenca ndaj ujit (M) :200 M

  • Neo-ekrani
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 24 ore
  • Kohëmatësi – 1/1 sek. – 24 orë
  • Alarmi i shumëfishtë
  • Kalendari automatik (dita, muaji, viti)
  • Matja e kohës 12/24 orë
  • Xhami mineral
  135
 • G-SHOCK GM-114GEM-1A9ER

  SPECIFIKAT:
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 48.8 mm
  Trashësia e kasës: 16.9 mm
  Materiali i rripit: Plastik
  Rezistenca ndaj ujit (M) :200 M

  • Formati 12/24 orësh
  • Saktësia +/- 15 sekonda në muaj
  • 5 alarme ditore
  • Kalendar automatik
  • Data aktuale dhe dita e javës shfaqen në ekranin e orës
  • Dritë LED
  • Koha botërore

   

  369
 • CASIO WS-1400H-3AVEF

  SPECIFIKAT:
  Koleksioni
  :Runner
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 44.5 mm
  Trashësia e kasës: 13.4 mm
  Materiali i rripit: Plastik
  Rezistenca ndaj ujit (M) :100 M

  • Dritë LED
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 100 min.
  • Kohëmatësi – 1/1 min. – 24 ore
  • Ky model ka 3 alarme
  • Tonet e butonave aktivizohen/fiken
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh
  • Xham akrilik
  49
 • CASIO LTP-1302PRG-3AVEF

  SPECIFIKAT:
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 30.2 mm
  Trashësia e kasës: 8.7 mm
  Materiali i rripit: Celik i pastër
  Rezistenca ndaj ujit (M) :50 M

  • Neo-ekran
  • Shfaqja e datës
  • Xhami i fortë mineral i reziston gërvishtjeve
  99
 • CASIO A168WA-1YES

  SPECIFIKAT:
  Koleksioni
  :Vintage
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 36.3 mm
  Trashësia e kasës: 9.6 mm
  Materiali i rripit: Celik i pastër
  Rezistenca ndaj ujit (M) :50 M

  • Drita e prapme ndriçon ekranin total me një shtypje të një butoni
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 1 orë
  • Alarmi ditor ju kujton ngjarjet që përsëriten çdo ditë, duke lëshuar një sinjal zanor në kohën e caktuar
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh
  • Xham akrilik
  49
 • CASIO A168WEGB-1BEF

  SPECIFIKAT:
  Koleksioni
  :Vintage
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 36.3 mm
  Trashësia e kasës: 9.6 mm
  Materiali i rripit: Celik i pastër
  Rezistenca ndaj ujit (M) :30 M

  • Drita e prapme ndriçon ekranin total me një shtypje të një butoni
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 1 orë
  • Alarmi ditor ju kujton ngjarjet që përsëriten çdo ditë, duke lëshuar një sinjal zanor në kohën e caktuar
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh
  • Xham akrilik
  79
 • CASIO A168WEM-1EF

  SPECIFIKAT:
  Koleksioni
  :Vintage
  Periudha e garancisë: 2 vjet
  Madhësia e kasës: 36.3 mm
  Trashësia e kasës: 9.6 mm
  Materiali i rripit: Celik i pastër
  Rezistenca ndaj ujit (M) :30 M

  • Drita e prapme ndriçon ekranin total me një shtypje të një butoni
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 1 orë
  • Alarmi ditor ju kujton ngjarjet që përsëriten çdo ditë, duke lëshuar një sinjal zanor në kohën e caktuar
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh
  • Xham akrilik
  59

Main Menu