BALMAIN B14297292

435

In stock

SPECIFIKAT

Koleksioni:  Analog

Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Mekanizmi: Zvicerian

Madhësia e kasës: 43.60 mm

Trashësia e kasës: 7.85 mm

Material i xhamit: Xham zafir

Materiali i rripit: Lëkurë

 

Bli me Iute Credit
Categories: , , ,

 

Marka që është e bazuar në tokat e ‘luginës së orës’ – Saint Imer në Bernese Jura, Zvicër. Me dizajne thelbësore në secilën prej orëve të saj, orët Balmain, jan thjesht unike.

E themeluar në vitin 1945 nga Pierre Balmain. Balmain ka gdhendur një emër për veten për shkak të produkteve të saj me cilësi të lartë që simbolizon luksin dhe karizmën e paketuar në një. Orat nga Balmain prodhohen ekskluzivisht nga prodhuesit më të mëdhenj të orëve në botë – The Swatch Group.

 

 

Main Menu

BALMAIN B14297292