BALMAIN B39123985

479

Out of stock

SPECIFIKAT

Koleksioni: Balmain de Balmain

Diamantet: 4 diamante

Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Mekanizmi: Zvicerian

Madhësia e kasës: 29 mm

Trashësia e kasës: 6mm

Material i xhamit: Xham zafir

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

 

Categories: , , , Tags: , , , , , , ,

 

Marka që është e bazuar në tokat e ‘luginës së orës’ – Saint Imer në Bernese Jura, Zvicër. Me dizajne thelbësore në secilën prej orëve të saj, orët Balmain, jan thjesht unike.

E themeluar në vitin 1945 nga Pierre Balmain. Balmain ka gdhendur një emër për veten për shkak të produkteve të saj me cilësi të lartë që simbolizon luksin dhe karizmën e paketuar në një. Orat nga Balmain prodhohen ekskluzivisht nga prodhuesit më të mëdhenj të orëve në botë – The Swatch Group.

 

 

Main Menu

BALMAIN B39123985

479