BALMAIN B43723916

435

In stock

SPECIFIKAT

Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 34mm

Material i xhamit: Xham zafir

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

 

 

Bli me Iute Credit

Marka që është e bazuar në tokat e ‘luginës së orës’ – Saint Imer në Bernese Jura, Zvicër. Me dizajne thelbësore në secilën prej orëve të saj, orët Balmain, jan thjesht unike.

E themeluar në vitin 1945 nga Pierre Balmain. Balmain ka gdhendur një emër për veten për shkak të produkteve të saj me cilësi të lartë që simbolizon luksin dhe karizmën e paketuar në një. Orat nga Balmain prodhohen ekskluzivisht nga prodhuesit më të mëdhenj të orëve në botë – The Swatch Group.

Main Menu

BALMAIN B43723916