BALMAIN B76913382

339

In stock

SPECIFIKAT

Koleksioni: Elegance Chic

Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 33mm

Material i xhamit: Xham zafir

Materiali i zinxhirit:  Çelik i pastër

Categories: , , , Tags: , , , , , , ,

Stili i vërtetë merr shenjat e tij nga natyra, dhe kjo orë ëeshtë e  rrënjosur thellë si një pemë madhështore, që shpaloset si një fier i freskët. Balmain Flamea e vizualizon këtë të vërtetë në një dizajn që bashkon poezinë me saktësi. Frymëzuar nga një fustan Pierre Balmain me motive Arabesques, ai pasqyron bukurinë e modës së lartë të pasarelës përmes objektivit të sotëm. Në fund të fundit, stili është i përjetshëm – edhe në një orë.

Main Menu

BALMAIN B76913382