BULOVA 96A205

1,180

In stock

SPECIFIKAT

Koleksioni:  Curv

Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

Periudha e garancisë: 3 vjet

Madhësia e kasës: 44 mm

Trashësia e kasës: 10 mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

Materiali i xhamit: Xham zafiri

Categories: , , Tags: , , , , , , , ,

Nga koleksioni CURV.  Ora e parë e kronografisë e lakuar në botë përmban teknologji kuarci me performancë të lartë me frekuencë vibrimi 262 kHz për saktësi të saktë. Prej çeliku inox me numer blu të errët dhe numra në ngjyrë argjendi, kasë ekspozues mbrapa, xhami zafiri i lakuar antireflektues, kasë me vidë, zinxhir inox me mbyllje me shtypje të dyfishtë dhe rezistencë ndaj ujit deri në 30 metra.

Me një përpjekje të palëkundur për përsosmëri, efikasitet dhe saktësi, mjeshtëria cilësore u bë themeli mbi të cilin Joseph Bulova ndërtoi markën e tij. Por ajo që ushqeu përparimin e vazhdueshëm të markës ishte fryma e saj e shpikjes – duke ndjekur inovacionin dhe teknologjinë si brenda industrisë së orës – dhe më gjerë.

Risitë e industrisë së Bulova përfshinin gjithçka, nga prodhimi pionier i standardizuar i orëve deri te zhvillimi i orës së parë plotësisht elektronike me teknologji të pronarit të bazuar në pirun akordimi, duke e bërë atë në atë kohë orën më të saktë në botë. Por përparimet tona arritën përtej botës së vetëm të matjes së kohës.

Sot, Bulova udhëhiqet nga të njëjtat parime thelbësore të mjeshtërisë, inovacionit dhe teknologjisë që udhëhoqën themeluesin tonë vizionar mbi 143 vjet më parë. Ashtu si vetë Joseph Bulova, Bulova vendos standardet vete dhe krijon rregullat e saj- duke thyer kufijtë gjatë rrugës për të ofruar të jashtëzakonshmen.

Main Menu

BULOVA 96A205

1,180

Add to Cart