BULOVA 96B251

699

In stock

SPECIFIKAT

Koleksioni: Lunar Pilot

Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

Periudha e garancisë: 3 vjet

Madhësia e kasës: 45 mm

Trashësia e kasës: 13.5 mm

Materiali i rripit: Lëkurë dhe najlon

Categories: , , Tags: , , , , , , , ,

Bulova bëri historinë e hapësirës më 2 gusht 1971 – gjatë misionit Apollo 15, një kronografi pilot i hënës, i përshtatur për kushtet hënore nga inxhinierët Bulova, u përdor në hënë. Tani Bulova bën përsëri histori me edicionin special Lunar Pilot Chronograph, i përditësuar me lëvizjen tonë ekskluzive kuarci me performancë të lartë me një frekuencë prej 262 kHz për saktësi të pashembullt, duke vazhduar një histori të kohës së saktë. Veçoritë përfshijnë akrepa dhe numra super të shkëlqyeshëm, xhami safiri antireflektues, takimetër dhe kalendar, të gjitha të vendosura në një kasë të fortë çeliku inox të shkallës kirurgjikale 316L në ngjyrë argjendi me numërues të zi. Përfshihen dy rripa të ndërrueshëm — njëri prej lëkure të zezë me teksturë; tjetra, një najlon i zi me një copë lëkure nubuck që përkujton datën e misionit (DOM) si 08021971.

Main Menu

BULOVA 96B251