BULOVA 96B401

549

In stock

SPECIFIKAT

Koleksioni: Jet Star

Rezistenca ndaj ujit (M): 50m

Periudha e garancisë: 3 vite

Madhësia e kasës: 40mm

Materiali i xhamit: Xham zafir

Materiali i rripit: Celik i paster

Bli me Iute Credit
Categories: , , ,

Menjëherë nga vitet 1970 vjen Bulova 1973 Jet Star, një model ikonë nga historia mbresëlënëse e markave, tani e pajisur me një lëvizje po aq mbresëlënëse. Duke marrë hua nga paraardhësi i saj historik, kasa prej çeliku inox përmban një dizajn këndor të mrekullueshëm me anë të gjera dhe një kristal zafir. Numri i mrekullueshëm i shkrepjes së diellit është i theksuar nga një unazë kapitulli e zezë, shënues të zi dhe të kuq të orës dhe me tonin e argjendtë që përputhet me akrepat e kuqe.

Jet Star i ri mundësohet nga lëvizja Precisioniste e Bulova-s, një mekanizëm revolucionar kuarci me 8 gure që vibron me një frekuencë të jashtëzakonshme 262 kHz, me saktësi deri në 5 sekonda në muaj me rezistencë të shtuar ndaj ndryshimeve të temperaturës dhe me një tregues gjithëpërfshirës sekondash.

Plotësimi i kases prej çeliku të pandryshkshëm është një zinxhir që përputhet me një mbyllje me kapëse të hapur dhe shufra  të mbërthyer për lirim të lehtë. Shtrojini gjërat tuaja në stil legjendar me fluturuesin e lartë Bulova 1973 Jet Star, një dizajn legjendar i rikrijuar për njohësit modernë.

Main Menu

BULOVA 96B401