BULOVA 96P184

455

Out of stock

SPECIFIKAT

Koleksioni:  Rubaiyat

Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

Diamante: 50 diamante të çertefikuar

Periudha e garancisë: 3 vjet

Madhësia e kasës: 35 mm

Trashësia e kasës: 8.45 mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

Materiali i xhamit: Zafir

Nga koleksioni Rubaiyat. Trashëgimia legjendare e rikrijuar në kasë prej çeliku inox me kurorë sintetike me spinel blu në pozicionin 12:00 dhe tetë diamante të vendosur individualisht me  në numërues me teksturë të bardhë-argjendi, kristal safiri të lakuar dyfish, zinxhir prej çeliku inoks me mbyllje mbyllëse me shtypje të dyfishtë, Kasa e pasme me dimensione “Perëndesha e kohës” dhe rezistencë ndaj ujit deri në 30 metra.

Main Menu

BULOVA 96P184

455