BULOVA 96P216

479

In stock

SPECIFIKAT

Koleksioni:  Regatta

Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

Periudha e garancisë: 3 vjet

Madhësia e kasës: 30 mm

Trashësia kasës: 7 mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

Categories: , , Tags: , , , , , , , ,

Frymëzuar nga ora femërore e trashëgimisë Bulova, Rhapsody dallohet nga linjat femërore të rrjedhshme, kutitë e rrumbullakëta dhe byzylykët e hijshëm. Kuti prej çeliku inox me tetë diamante të vendosur në numëruesin me teksturë të bardhë argjendi. Byzylyk çelik inox me lidhje me gropë dhe kapëse argjendarie, kristal mineral i sheshtë, rezistencë ndaj ujit deri në 30 metra.

Main Menu

BULOVA 96P216