BULOVA 96R215

579

In stock

SPECIFIKAT

Koleksioni:  Marine Star

Rezistenca ndaj ujit (M): 100 M

Diamantet: 26 diamante të çertefikuar

Periudha e garancisë: 3 vjet

Madhësia e kasës: 32 mm

Trashësia kasës: 10.3 mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

 

Start checkout with iute
Categories: , , Tags: , , , , , , , ,

Nga Koleksioni i Yjeve Detare. Marine Star i ri në kasë çeliku inoks me 29 diamante komplet individualisht me dorë në kornizë dhe numërues me theks të argjendtë, numërues i brendshëm blu i mesnatës, xham safir, këllëf me vidë, zinxhir inox me mbyllje me shtypje të dyfishtë. dhe rezistencë ndaj ujit deri në 100 metra.

Main Menu

BULOVA 96R215