BULOVA 96R228

529

In stock

SPECIFIKAT

Koleksioni:  Diamond Sutton

Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

Diamantet: 19 diamante të çertefikuar

Periudha e garancisë: 3 vjet

Madhësia e kasës: 32 mm

Trashësia kasës: 8.4 mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

Materiali i xhamit: Xham zafiri

Categories: , , Tags: , , , , , , , ,

Me një përpjekje të palëkundur për përsosmëri, efikasitet dhe saktësi, mjeshtëria cilësore u bë themeli mbi të cilin Joseph Bulova ndërtoi markën e tij. Por ajo që ushqeu përparimin e vazhdueshëm të markës ishte fryma e saj e shpikjes – duke ndjekur inovacionin dhe teknologjinë si brenda industrisë së orës – dhe më gjerë.

Risitë e industrisë së Bulova përfshinin gjithçka, nga prodhimi pionier i standardizuar i orëve deri te zhvillimi i orës së parë plotësisht elektronike me teknologji të pronarit të bazuar në pirun akordimi, duke e bërë atë në atë kohë orën më të saktë në botë. Por përparimet tona arritën përtej botës së vetëm të matjes së kohës.

Sot, Bulova udhëhiqet nga të njëjtat parime thelbësore të mjeshtërisë, inovacionit dhe teknologjisë që udhëhoqën themeluesin tonë vizionar mbi 143 vjet më parë. Ashtu si vetë Joseph Bulova, Bulova vendos standardet vete dhe krijon rregullat e saj- duke thyer kufijtë gjatë rrugës për të ofruar të jashtëzakonshmen.

Main Menu

BULOVA 96R228