BULOVA 97A143

985

Out of stock

SPECIFIKAT

Koleksioni:  Curv

Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

Periudha e garancisë: 3 vjet

Madhësia e kasës: 44 mm

Trashësia kasës: 12 mm

Materiali i rripit: Lëkurë

Materiali i xhamit: Xham zafiri

 

Categories: , , Tags: , , , , , , , ,

Ora e parë e kronografisë e lakuar në botë përmban teknologji kuarci me performancë të lartë me frekuencë vibrimi 262 kHz për saktësi të saktë. Kronograf me pesë akrepë në një kuti çeliku inox në ngjyrë ari me numërues gri të tymosur të zi dhe transparent, akrepa dhe shënues në ngjyrë ari, kristal safiri i lakuar antireflektues, kasë ekspozues me këllëf me vidë, rrip lëkure të zezë me kokërr aligator teksturë dhe mbyllje me shtypje të dyfishtë. Rezistencë ndaj ujit deri në 30 metra.

Main Menu

BULOVA 97A143

985