BULOVA 97A160

990

In stock

SPECIFIKAT

Koleksioni: Regatta

Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

Periudha e garancisë: 3 vjet

Madhësia e kasës: 42 mm

Trashësia e kasës: 10.1 mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

Materiali i xhamit: Xham zafiri

Categories: , , Tags: , , , , , , , ,

Ideja e përparimit të lëvizjes së parë të kronografit të lakuar në botë vazhdon, ndërsa Bulova riimagjinon edhe një herë se çfarë duhet të jetë një orë. Në vitin 2020, një orë e re Curved Tonneau nënvizon linjat rrjedhëse të koleksionit CURV – ndërkohë që ofron një estetikë të re të veçantë – edhe një herë, duke bërë një deklaratë dizajni të mbështetur nga inovacioni teknologjik. Ai përmban një këllëf në formë Tonnea prej çeliku inox në ngjyrë ari dhe numërues me një kristal safiri të lakuar dhe një shtresë antireflektuese. Me zinxhir prej çeliku inox në ngjyrë ari dhe mbyllje butoni me shtytje për një dizajn të qetë. Kjo orë luksoze për meshkuj do të ndihet po aq inovative dhe unike në të ardhmen sa sot, një aksesor i përsosur për çdo rast.

Main Menu

BULOVA 97A160