BULOVA 97C110

419

In stock

SPECIFIKAT

Koleksioni: Computron

Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

Periudha e garancisë: 3 vjet

Madhësia e kasës: 40 mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

Categories: , , Tags: , , , , , , , ,

Duke mbushur me elemente moderne disa nga orët më ikonike dhe nostalgjike të Bulova, Seria e Arkivave vazhdon me kompjuterin dixhital LED. Dizajni elegant prej çeliku inox përmban një ekran blu LED, funksionalitet dixhital të zgjeruar tani me aftësi të dyfishta të zonës kohore dhe një dizajn të veçantë retro që është po aq i rëndësishëm sot sa ishte në vitet 1970.

Main Menu

BULOVA 97C110