BULOVA 97P156

399

In stock

SPECIFIKAT

Koleksioni: Surveyor

Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

Diamantet: 11 diamante të çertefikuar

Periudha e garancisë: 3 vjet

Madhësia e kasës: 31 mm

Trashësia kasës: 8 mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

Materiali i xhamit: Zafir

Categories: , , Tags: , , , , , , , ,

Linja klasike Surveyor nga Bulova është përditësuar me një orë për femra Dress Sport. Kjo orë rozë-ari ka një kasë dhe zinxhir prej çeliku inox me një dhunti elegante. Forma gri sunray është e vendosur me dorë me 11 diamante për pamjen dhe ndjesinë e një ore luksoze. Kjo orë cilësore është e punuar mirë dhe e detajuar bukur, duke e bërë atë një shtesë elegante për çdo koleksion.

Main Menu

BULOVA 97P156