BULOVA 98D149

895

In stock

SPECIFIKAT

Koleksioni: icon Precisionist

Numri i damanteve: 11 ( Te certifikuar)

Rezistenca ndaj ujit (M): 300 M

Periudha e garancisë: 3 vjet

Madhësia e kasës: 46.5 mm

Trashësia kasës: 14.3 mm

Materiali i rripit: Silikon

Bli me Iute Credit

Që nga debutimi i tij në vitin 2010, Precisionist shfaqi matjen e avancuar të kohës në më të mirën e saj – duke shkrirë dizajnin e veçantë arkitekturor të guximshëm me lëvizjen pronësore moderne 262 kHz. 2020 feston 10 vjet të teknologjisë precisioniste dhe rishpik estetikën precisioniste me një dizajn të ri revolucionar. Me performancë të lartë. Një kasë prej çeliku inox në ngjyrë argjendi, të çiftuar me një numërues blu dhe zinxhir prej çeliku inox në ngjyrë argjendi. Për më tepër, ai përmban një kalendar dhe kronografi 12-orësh me kohë të saktë deri në 1/1000 e sekondës dhe dorë të dytë me fshirje të vazhdueshme për një çiftim të përsosur të formës dhe funksionit. Luksi, performanca dhe historia – Precisionisti është një bashkim i përsosur i teknologjisë dhe dizajnit inovativ – një orë dalluese për moshat

Main Menu

BULOVA 98D149