CALVIN KLEIN K2G2G126

137275 (-50%)

In stock

SPECIFIKAT

Koleksioni: Calvin Klein City

Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

Periudha e garancisë: 6 muaj

Madhësia e kasës: 43 mm

Trashësia e kasës: 8mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

Categories: , , Tags: , , , ,

Orët Calvin Klein janë gjëja e duhur për të gjithë zotërinjtë me pasion për aksesorët me cilësi të lartë dhe të punuar me përpikëri. E vetmja gjë që shqetëson unitetin e numrit të ndritshëm janë treguesit e ngushtë dhe treguesit e vegjël që rrethojnë gamën e tij. Ora është ngjitur në kyçin e dorës duke tërhequr një çelik inox Milan. Sapo ta mbyllni, do të ndjeni cilësinë më të lartë me etiketën Swiss Made.
Udhëzimet për përdorim në anglisht do t’ju dërgohen sipas kërkesës.

Main Menu

CALVIN KLEIN K2G2G126

137275 (-50%)

Add to Cart