CALVIN KLEIN K3G2312W

246492 (-50%)

In stock

SPECIFIKAT

Koleksioni: Stately

Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

Periudha e garancisë: 6 muaj

Madhësia e kasës: 34mm

Trashësia e kasës: 8mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

Bli me Iute Credit
Ora Calvin Klein Stately K3G2312w është krijuar për ato gra që e duan të tërheqin vëmendjen në çdo ngjarje.
Kasa  prej çeliku e kësaj pjese ka një diametër prej 34 mm. Kjo kasë ka aftësinë ta bëjë këtë orë të fortë në çdo situatë.
 Unaza e bezelit e mbron gjithmonë këtë model nga nxehtësia.  Një kurorë me shtytje dhe tërheqje vendoset tek
 pjesa e djathtë e kornizës së orës.  Me këtë kurorë një përdorues mund të modifikojë kohën kur është e nevojshme. Zinxhiri prej çeliku inox i bërë në mënyrë të shkëlqyer përshtatet në mënyrë të përkryer në kyçin e dorës së një ore femër

Main Menu

CALVIN KLEIN K3G2312W

246492 (-50%)

Add to cart