CALVIN KLEIN K3M221G6

99199 (-50%)

In stock

SPECIFIKAT

Koleksioni: Minimal

Periudha e garancisë: 6 muaj

Madhësia e kasës: 40mm

Trashësia e kasës: 8mm

Materiali i rripit: Lëkurë

Categories: , , Tags: , , , ,

Bashkohuni me rilindjen e minimalizmit klasik Calvin Klein me një orë të hijshme nga shtëpia e modës me famë botërore në Nju Jork. Ora e quajtur Minimal sjell një perspektivë të freskët në një siluetë të përjetshme me një kontrast bashkëkohor midis numrit të hijshëm dhe rripit rrjetë.

Main Menu

CALVIN KLEIN K3M221G6

99199 (-50%)

Add to Cart