CALVIN KLEIN K4M215C6

275

In stock

SPECIFIKAT

Koleksioni: Formality

Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 30mm

Trashësia e kasës: 8mm

Materiali i rripit: Lëkurë

Categories: , , Tags: , , , ,

Orë për meshkuj me forma klasike. Ora është pjesë e koleksionit Formality nga Calvin Klein, e cila është krijuar për personin klasik dhe të ndërgjegjshëm për modën.

Main Menu

CALVIN KLEIN K4M215C6