CALVIN KLEIN K4N23646

189379 (-50%)

In stock

SPECIFIKAT

Koleksioni: Time

Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

Periudha e garancisë: 6 muaj

Madhësia e kasës: 36mm

Trashësia e kasës: 13mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

Bli me Iute Credit

Calvin Klein, i cili filloi në vitin 1968 si dizajner palltosh, u bë një njeri për masat; ai e donte punën e tij dhe i kushtoi gjithë jetën e tij për të shkëlqyer në të. Ai gjithmonë i ka konsideruar njerëzit si frymëzimin e tij kryesor, sepse e di që njerëzit janë plot me mrekulli. Përkushtimi i tij u shfaq në veprat e artit që ai krijon. Për më tepër, ai nuk u ndal në dizajnimin e copave; ai gjithashtu projektoi orë dhe parfume. Për më tepër, orët Calvin Klein janë të njohura në të gjithë botën për cilësinë dhe elegancën e tyre të lartë. Ata bëjnë orë që i përshtaten çdo karakteri dhe rasti, kështu që kudo që të shkoni ose çfarëdo që të vishni, do të gjeni orën tuaj perfekte.

Main Menu

CALVIN KLEIN K4N23646

189379 (-50%)

Add to cart