CASIO A1000MCG-9EF

189

Out of stock

SPECIFIKAT

Koleksioni:  Casio Vintage

Periudha e garancisë: 2 vjet

Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

Madhësia e kasës: 39,6 mm

Trashësia e kasës: 7,3 mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

 

  • Dritë LED
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 1 orë
  • Alarmi ditor
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh                               

 

Categories: , , Tags: , , , , , ,

CASIO Vintage
Në vitin 1974, kompania japoneze CASIO vendosi një moment historik në historinë e orëve duke zhvilluar një nga orët e para dixhitale në botë.
CASIO vazhdon të prodhojë ora që bëjnë përshtypje me funksionin dhe dizajnin e tyre dhe që jo vetëm parashikojnë tendencat, por edhe i vendosin ato.
Koleksioni CASIO Vintage transferon dizajnin elegant dhe karakteristik të orëve të viteve ’70 dhe ’80 në të tashmen. Dizajni origjinal CASIO Vintage është sjellë në jetë në katër koleksione – ICONIC, MINI, ROUND dhe EDGY.

Main Menu

CASIO A1000MCG-9EF

189