CASIO A168WA-1YES

49

Out of stock

SPECIFIKAT:
Koleksioni
:Vintage
Periudha e garancisë: 2 vjet
Madhësia e kasës: 36.3 mm
Trashësia e kasës: 9.6 mm
Materiali i rripit: Celik i pastër
Rezistenca ndaj ujit (M) :50 M

  • Drita e prapme ndriçon ekranin total me një shtypje të një butoni
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 1 orë
  • Alarmi ditor ju kujton ngjarjet që përsëriten çdo ditë, duke lëshuar një sinjal zanor në kohën e caktuar
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh
  • Xham akrilik
Categories: , , ,

Main Menu

CASIO A168WA-1YES

49