CASIO A171WE-9AEF

49

Out of stock

SPECIFIKAT

Koleksioni: Casio Vintage A171

Periudha e garancisë: 2 vjet

Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

Madhësia e kasës: 38.8 mm

Trashësia e kasës: 9.2 mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

 

  • Dritë LED
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 1 orë
  • Alarmi ditor
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh                               

 

 

Categories: , , Tags: , , , , , ,

Prezantimi i serisë A171 të orës me fytyrë të rrumbullakët, unisex.
Ngjyrosja monotone e parregullt kombinohet me dizajne unisex të përmasave të mesme që shkojnë shkëlqyeshëm me një shumëllojshmëri të gjerë stilesh. Shiritat përmbajnë një kapëse të tipit rrëshqitës që ju lejon të rregulloni me lehtësi gjatësinë e brezit pa mjete speciale. Veçoritë dhe funksionet përfshijnë aftësitë e kalendarit dhe kronometër, së bashku me rezistencën ndaj konsumit të përditshëm ndaj ujit dhe ndriçimin e dritës LED për lexim të lehtë në errësirë.

Main Menu

CASIO A171WE-9AEF

49