CASIO BEM-506

199

In stock

SPECIFIKAT

Koleksioni:  Casio

Periudha e garancisë: 2 vjet

Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

Madhësia e kasës: 44 mm

Trashësia e kasës: 12 mm

Materiali i rripit: Lëkurë

                            

Bli me Iute Credit

Casio u bënë shpejt një hit pas lëshimit të tyre në 1974. Kompania Casio ishte pioniere në prodhimin masiv të orëve kuarci, të cilat përdoreshin në mënyrë elektronike. Këto ishin orët e para të suksesshme elektronike në botë dhe ishin kulmi i modës dhe teknologjisë. Ky produkt i parë u quajt Casiotron dhe u shit si flakë. Ora ishte inovative dhe në modë, me një ekran të vogël kompjuteri që i lejonte mbajtësit të tregonte jo vetëm saktë kohën, por edhe datën. Këto funksione mund të merren si të mirëqena sot, por në vitet 1970, kjo ishte teknologji novator.

Main Menu

CASIO BEM-506