CASIO DW-6900GL-4ER

165

In stock

SPECIFIKAT:
Koleksioni: Lucky Drop
Periudha e garancisë: 2 vjet
Madhësia e kasës: 50 mm
Trashësia e kasës: 18.7 mm
Materiali i rripit: Silikon
Rezistenca ndaj ujit (M) :200 M

  • Formati 12/24 orë
  • Rezistente ndaj ujit
  • Saktësia +/- 15 sekonda në muaj
  • Alarmi me shumë funksione
  • Auto Kalendar
  • Data aktuale dhe dita e javës shfaqen në faqen e orës
  • Ndriçimi i ekranit : Elektro-lumineshent
  • Ekrani dixhital ndizet me prekjen e një butoni

Bli me Iute Credit
Categories: , , ,

Main Menu

CASIO DW-6900GL-4ER