CASIO ECB-40MP-1AEF

189

In stock

SPECIFIKAT:
Koleksioni: Edifice
Periudha e garancisë: 2 vjet
Madhësia e kasës: 48 mm
Trashësia e kasës: 12.7 mm
Materiali i rripit: Silikon
Rezistenca ndaj ujit (M) :100 M

  • Bluetooth® Smart
  • Funksioni i kronometër – 1/1000 sek. – 24 orë
  • Kohëmatësi – 1/1 sekondë. – 24 orë
  • Funksioni i kohës botërore
  • 5 alarme ditore
  • Super Iluminator
  • Neo-ekran
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh
  • Tonet e butonave ndizen/fiken

Bli me Iute Credit
Categories: , , ,

Main Menu

CASIO ECB-40MP-1AEF