CASIO ERA-500L-1AER

249

In stock

SPECIFIKAT

Koleksioni: Casio Edifice

Periudha e garancisë: 2 vjet

Rezistenca ndaj ujit (M): 100 M

Madhësia e kasës: 45 mm

Trashësia e kasës: 13 mm

Materiali i rripit: Lëkurë

 

 

  • Dritë LED super-auto
  • Ekran neoni
  • Termometri
  • Koha botërore
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 1 orë.
  • 5 alarme ditore
  • Tingulli i tastit mund të ndizet dhe fiket
  • Kalendari automatik
  • Formati 12/24 orësh

Bli me Iute Credit

Casio u bënë shpejt një hit pas lëshimit të tyre në 1974. Kompania Casio ishte pioniere në prodhimin masiv të orëve kuarci, të cilat përdoreshin në mënyrë elektronike. Këto ishin orët e para të suksesshme elektronike në botë dhe ishin kulmi i modës dhe teknologjisë. Ky produkt i parë u quajt Casiotron dhe u shit si flakë. Ora ishte inovative dhe në modë, me një ekran të vogël kompjuteri që i lejonte mbajtësit të tregonte jo vetëm saktë kohën, por edhe datën. Këto funksione mund të merren si të mirëqena sot, por në vitet 1970, kjo ishte teknologji.

Main Menu

CASIO ERA-500L-1AER