CASIO ESK-300L-7AVUEF

169

In stock

SPECIFIKAT

Koleksioni: Casio Edifice

Periudha e garancisë: 2 vjet

Rezistenca ndaj ujit (M): 100 M

Madhësia e kasës: 55 mm

Trashësia e kasës: 12.4 mm

Materiali i rripit: Lëkurë

 

 

  • Neo-ekran
  • Koha botërore
  • Data
  • Alarmi gjatë ditës
  • Vidhosja e kapakut të pasmë të orës
Categories: , , Tags: , , , , , ,

Casio u bënë shpejt një hit pas lëshimit të tyre në 1974. Kompania Casio ishte pioniere në prodhimin masiv të orëve kuarci, të cilat përdoreshin në mënyrë elektronike. Këto ishin orët e para të suksesshme elektronike në botë dhe ishin kulmi i modës dhe teknologjisë. Ky produkt i parë u quajt Casiotron dhe u shit si flakë. Ora ishte inovative dhe në modë, me një ekran të vogël kompjuteri që i lejonte mbajtësit të tregonte jo vetëm saktë kohën, por edhe datën. Këto funksione mund të merren si të mirëqena sot, por në vitet 1970, kjo ishte teknologji.

Main Menu

CASIO ESK-300L-7AVUEF