CASIO LA670WEGA-1EF

69

In stock

SPECIFIKAT:
Koleksioni
: CASIO
Periudha e garancisë: 2 vjet
Madhësia e kasës: 25 mm
Trashësia e kasës: 8 mm
Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër
Rezistenca ndaj ujit (M) :100 M

  • Funksioni i kronometër – 1/10 sek. – 1 orë
  • 7 kohëmatës të paracaktuar (deri në 30 min)
  • Alarmi ditor
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
Categories: , , ,

Main Menu

CASIO LA670WEGA-1EF