CASIO LA680WEGA-9ER

69

In stock

SPECIFIKAT:
Koleksioni: Vintage
Periudha e garancisë: 2 vjet
Madhësia e kasës: 28.6 mm
Trashësia e kasës: 8.6 mm
Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër
Rezistenca ndaj ujit (M) :100 M

  • Dritë LED
  • Funksioni i kronometër – 1/100 sek. – 1 orë
  • Alarmi ditor
  • Kalendari automatik me datën, ditën dhe muajin
  • Formati 12/24 orësh

Bli me Iute Credit
Categories: , , ,

Main Menu

CASIO LA680WEGA-9ER