ESPRIT ES1G210L0025

149

In stock

SPECIFIKAT

Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

Periudha e garancisë:  2 vjet

Madhësia kasës: 42mm

Materiali i rripit: Lëkurë

Categories: , , Tags: , ,

Esprit është një markë ndërkombëtare e modës që përfaqëson stilin dhe cilësinë që nga viti 1968. E themeluar në San Francisko nga Susie dhe Doug Tompkins, Esprit punon mbi bazën e krijimtarisë dhe përgjegjësisë, e shkrirë me një qëndrim me diell kalifornian.

Main Menu

ESPRIT ES1G210L0025