ESPRIT ES1L147M0115

109

In stock

SPECIFIKAT

Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia kasës: 36mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

Bli me Iute Credit

Esprit është një markë ndërkombëtare e modës që përfaqëson stilin dhe cilësinë që nga viti 1968. E themeluar në San Francisko nga Susie dhe Doug Tompkins, Esprit punon mbi bazën e krijimtarisë dhe përgjegjësisë, e shkrirë me një qëndrim me diell kalifornian.

Main Menu

ESPRIT ES1L147M0115