FESTINA F20253/1

199

In stock

SPECIFIKAT

Rezistenca ndaj ujit (M): 30 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 36 mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

Bli me Iute Credit

NJË ORË E PAHARRUSHME NGA 1948

Tendencat e sotme të modës kërkojnë frymëzim në modelet e suksesshme nga e kaluara, veçanërisht duke përfshirë elementë të orëve klasike në modelet e reja.

Si një prodhuesi lider dhe i njohur i orës me një traditë që daton që nga viti 1902, Festina ka vendosur të ri-lëshojë një nga koleksionet e saj më të veçanta, koleksionin legjendar Extra të orëve Festina. Ne kemi ringjallur disa modele të vitit 1948 për të vërtetuar se modelet unike me dizajn të përjetshëm i qëndrojnë provës së kohës.

Stili klasik është shumë popullor tani, dhe në kuadër të këtij trendi Festina Group prezanton koleksionin Festina EXTRA, i cili përfshin një edicion të ri të orës të lançuar me sukses në vitin 1948. Ora disponohet me 3 madhësi të kutive çeliku inox, me veshje IP ari dhe me një rrëshqitje akrilike të lakuar. Edhe ky koleksion i jashtëzakonshëm në stilin retro do të mbështetet nga ambasadori ynë Gerard Butler.

Main Menu

FESTINA F20253/1