FESTINA F20277/2

119

In stock

SPECIFIKAT

Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 41 mm

Materiali i rripit: Lëkurë

Categories: , , , Tags: , , , , , , ,

Orë e koleksionit Festina Retro
Koleksioni retro është i përshtatshëm si një aksesor ideal për meshkujt që preferojnë orët e rrumbullakëta analoge. Stili retro është kthyer në modë prej disa vitesh dhe kulmi i tij nuk ka ardhur ende. Orët retro kanë disa përparësi, por përparësia kryesore është se ato pëlqehen ndër breza dhe nuk mund të thuhet se pamja e tyre është vjetëruar, sepse nxjerr në pah bukurinë e orës së vjetër.

 

Main Menu

FESTINA F20277/2