FESTINA F20363/3

229

Out of stock

SPECIFIKAT

Rezistenca ndaj ujit (M): 100 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 44.5 mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

Koleksioni Festina Prestige
Koleksioni shumë i njohur Prestige i orëve Festina u lançua për të përmbushur kërkesat kërkuese të meshkujve për kronografi për meshkuj me cilësi të lartë, sportive dhe elegante. Këta kronografë shquhen për pamjen, materialet e shkëlqyera dhe kohëzgjatjen e tyre.

Sot, ky koleksion Prestige do të kënaqë edhe meshkujt më kërkues që kërkojnë një orë unike Festina me një raport të jashtëzakonshëm cilësi-çmim. Ato janë prej çeliku inox L360 me ngjyrosje PVD si të tensionit ashtu edhe të kasës. Ata kanë një gotë minerale që është shumë e fortë dhe e qëndrueshme. Rasti është mjaft i madh dhe masiv, deri në 44.5 mm i gjerë dhe i papërshkueshëm nga uji deri në 100 metra. Në këtë koleksion do të gjeni shumë modele shumëngjyrëshe që ju lejojnë të kombinoni orën me veshjet tuaja.

Main Menu

FESTINA F20363/3

229