FESTINA F20366/1

179

In stock

SPECIFIKAT

Rezistenca ndaj ujit (M): 100 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 44.3 mm

Materiali i rripit: Silikon

Bli me Iute Credit

Koleksioni i Origjinaleve
Koleksioni shumë i njohur The Originals i orëve Festina kthehet në kohët e mëparshme dhe rikthen format origjinale, ndjesinë dhe pamjen e modeleve. Është emri The Originals që i referohet modeleve origjinale më të gjera karizmatike. Në këtë koleksion mund të gjejmë shumë ora interesante dhe mjaft unike. Gjithsesi këtu mbizotëron një pamje mjaft sportive dhe ne gjejmë edhe modele ideale për zhytje.

Sot, ky koleksion i The Originals do të kënaqë edhe meshkujt më kërkues që kërkojnë një orë sportive interesante. Një nga linjat më të njohura të modeleve të koleksionit The Originals është linja e modeleve Diver. Kjo orë është e papërshkueshme nga uji deri në 20 atmosfera. Ata kanë një kurorë me vidë dhe një këllëf të fortë çelik inox. Do të gjeni të dy versionet me tela gome dhe çeliku me trajtim sipërfaqësor PVD. Megjithatë, modelet e tjera ofrojnë gjithashtu dizajn profesional dhe materiale cilësore.
Dua të shoh të gjitha orët Festina.

Main Menu

FESTINA F20366/1