FESTINA F20391/3

129

In stock

SPECIFIKAT

Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 36 mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

Bli me Iute Credit
Koleksioni Festina Boyfriend

Si lindi koleksioni Boyfriend i orëve për femra Festina? Zhvilluesit në Festina vunë re se shumë shpesh gratë mbajnë orët e partnerit të tyre në duar. Pas hulumtimit, u zbulua se shumë femra pëlqejnë shumë të mbajnë orët e meshkujve, sepse ato janë më të mëdha, më masive dhe shpesh me një prekje shumë më të fortë sportive. Dhe kështu marka pioniere Festina filloi të bënte ora më të guximshme dhe më të mëdha për gratë. Kështu lindi koleksioni legjendar Boyfriend i orëve të grave Festina.

Orët e grave Festina nga koleksioni Boyfriend janë fjalë për fjalë perfekte. Ato ofrojnë kaq shumë modele interesante, të dallueshme dhe të ndryshme, saqë çdo grua me siguri do të gjejë të preferuarin e saj këtu. Nga modelet minimaliste të thjeshta dhe krejtësisht elegante deri te kronografët më ekspresivë me një diamant të vërtetë në pozicionin 12. Zbuloni të gjithë koleksionin Boyfriend dhe gjeni orën për ju. Ora femërore e koleksionit Festina Boyfriend ia vlen.

Main Menu

FESTINA F20391/3