FESTINA F20463/4

149

In stock

SPECIFIKAT

Rezistenca ndaj ujit (M): 100 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 45 mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

Bli me Iute Credit

Koleksioni i orëve të Festina Chrono Sport
Një koleksion sportiv, elegant për njeriun modern. Ora bën përshtypje me ndryshueshmërinë e saj. Dizajni me cilësi të lartë i bërë nga çelik inox 316L, me xham mineral të ngurtësuar me tërheqje çeliku ose rrip lëkure nuk do të ofendojë asnjë njeri që kërkon cilësi me një çmim të mirë.

Kronometri, data dhe ndoshta Dual Time është një shtesë interesante për këtë koleksion, për të mos përmendur rezistencën ndaj ujit 10 Atm. Me orën ju mund të notoni, snorkeloni dhe të jeni në ujë pa u shqetësuar.

Main Menu

FESTINA F20463/4