FESTINA F20465/1

99

In stock

SPECIFIKAT

Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 32 mm

Materiali i rripit: Lëkurë

Bli me Iute Credit

Orë e koleksionit Festina Classic Strap
Orët e meshkujve dhe femrave në një dizajn klasik për përdorim të përditshëm do të vlerësohen edhe nga të moshuarit që kanë probleme me sytë.

Modelet janë të qarta me akrepa të dallueshëm ndriçues dhe numra ose tregues në numërues.

Një rrip lëkure origjinale i qepur me një fije të veçantë pasuron pamjen e këtyre modeleve në një stil klasik.

Main Menu

FESTINA F20465/1