FESTINA F20499/2

149

In stock

SPECIFIKAT

Rezistenca ndaj ujit (M): 50 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 35 mm

Materiali i zinxhirit: Çeramik

 

Bli me Iute Credit

Orë e koleksionit Festina Ceramic
Koleksioni i grave Ceramic është një koleksion i nivelit të lartë. Kombinimi i çelikut me qeramikën, i plotësuar me zirkon, duket shumë elegant dhe elegant.

Mund të jeni të sigurt se nuk po blini “vetëm” një orë, por në të njëjtën kohë një aksesor të bukur mode.

Çelik inox dhe qeramika me cilësi të lartë që nuk gërvishten janë një garanci e kënaqësisë së gruas moderne.

Main Menu

FESTINA F20499/2