FESTINA F20502/2

99

In stock

SPECIFIKAT

Rezistenca ndaj ujit (M): 100 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 38.5 mm

Materiali i rripit: Gomë

 

Bli me Iute Credit

Koleksioni Festina Boyfriend
Si lindi koleksioni Boyfriend i orëve për femra Festina? Zhvilluesit në Festina vunë re se shumë shpesh gratë mbajnë orët e partnerit të tyre në duar. Pas hulumtimit, u zbulua se shumë femra pëlqejnë shumë të mbajnë orët e meshkujve sepse ato janë më të mëdha, më masive dhe shpesh me një prekje shumë më të fortë sportive. Dhe kështu marka pioniere Festina filloi të bënte ora më të guximshme dhe më të mëdha për gratë. Kështu lindi koleksioni legjendar Boyfriend i orëve të grave Festina.

Main Menu

FESTINA F20502/2