FESTINA F20513/1

99

In stock

SPECIFIKAT

Rezistenca ndaj ujit (M): 100 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 40.5 mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

 

Bli me Iute Credit

Koleksioni i zinxhirëve klasik të orës Festina
Orët për meshkuj dhe femra nga koleksioni Classic Bracelet janë shumë tërheqëse. Këtu do të gjeni numrat me gurë, me tregues të lëmuar ose numra arabë dhe me akrepa sekondash. Do të gjeni një përzgjedhje të madhe me një datë, me tregues të ditës së javës, me rripa lëkure dhe lëvizje me një përfundim PVD. Rezistenca ndaj ujit për këtë koleksion është midis 5 atm dhe 10 atm. Ata që nuk janë në kërkim të ekscentricitetit, por vlerësojnë dizajnin e thjeshtë, mirësjelljen, qartësinë në një stil klasik, kanë gjetur koleksionin e duhur të orëve Festina.

Main Menu

FESTINA F20513/1