FESTINA F20543/2

199

Out of stock

SPECIFIKAT

Rezistenca ndaj ujit (M): 100 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 47 mm

Materiali i zinxhirit: Çelik i pastër

 

Koleksioni i orëve të Festina Chrono Sport
Një koleksion sportiv, elegante për njeriun modern. Ora bën me ndryshueshmërinë e saj. Dizajni me karakteristika të larta i bërë nga çelik inox 316L, me xham mineral të ngurtësuar me transportje çeliku ose rrip lëkure nuk do të ofendojë asnjë njeri që kërkon me një çmim të mirë.

Kronometri, të dhënat dhe ndoshta Dual Time është një shtesë interesante për këto koleksione, për të përmendur përmendur në ujë 10 Atm. Me orën ju mund të notoni, snorkeloni dhe të jeni në ujë pa u shqetësuar.

Main Menu

FESTINA F20543/2

199