FESTINA F20561/1

159

In stock

SPECIFIKAT

Rezistenca ndaj ujit (M): 100 M

Periudha e garancisë: 2 vjet

Madhësia e kasës: 45 mm

Materiali i rripit: Lëkurë

 

Bli me Iute Credit

Orë e koleksionit Festina Timeless Chronograph
Në këtë koleksion do të gjeni një gamë të gjerë modelesh. Të gjithë do të gjejnë këtu modelin e tyre të preferuar.

Sheshi, i rrumbullakët, argjendi, ari, dyngjyrësh, vetëm gjithçka. Të gjitha orët në këtë koleksion kanë një kronografi plotësisht funksional,
Ora 24 orë, data dhe, ndoshta, në disa modele, ne mund të gjejmë gjithashtu ditën e javës të shfaqur në numërues.

Disa modele kanë rezistencë ndaj ujit 10 Atm, disa 5 Atm, që do të thotë se megjithëse nuk ju rekomandojmë notin, nuk e kanë problem ujin.
Nuk duhet të harrojmë tërheqjen e çelikut me një kapëse të palosshme ose rripin e lëkurës.
Trajtojeni veten me një orë për një zotëri të vërtetë.

Main Menu

FESTINA F20561/1